,

Promarine Collagen Peptides Coral Club – természetes kollagén

A Promarine Collagen Peptides egy teljesen új termék a Coral Club portfóliójában. A kollagén a testünk által szintetizált természetes fehérje, amelynek termelése az életkorral csökken. Elvesztése miatt a bőrünk már nem olyan rugalmas, és a haj olyan erős. A kollagén rendszeres kiegészítése lehetővé teszi a bőr, a haj és a körmök természetes erejének és ragyogásának helyreállítását.

Kategóriák: ,

Promarine Collagen Peptides Coral Club – természetes kollagén

A természetes kollagén egy teljesen új termék a Coral Club portfóliójában. Különösen ügyfeleink számára a vállalat 3 csomagból álló készletet készített, amelyek mindegyike 10 injekciós üveget tartalmaz. Az egész lehetővé teszi, hogy 30 napig tartó kollagénkezelést végezzen. Belül természetes kollagént találunk, amelyet a tengeri halak bőréből (például tőkehal, pollock vagy foltos tőkehal) készítenek, amelyek Kanada természetesen tiszta vizeiben élnek. Ennek köszönhetően szerkezetileg a legközelebb áll az emberi test által termelthez, aminek köszönhetően a legkönnyebben felszívódik. Az injekciós üvegekben található kollagén folyékony formában könnyen emészthető kollagén peptidek formájában szűnik meg, továbbá olyan abszorbens összetevőkkel egészítették ki, mint a biotin, a C-vitamin,a B6-vitamin és a spenótlevél kivonat.

Promarine Collagen Peptides Coral Club – tulajdonságok

A kollagén egy olyan fehérje, amely számos szövet felépítését támogatja a testünkben. Felelős bőrünk szép megjelenéséért, szilárdságáért és színéért, valamint a kellően erős hajért és körmökért. Testünk képes előállítani ezt a fehérjét (az étellel együtt szintetizálja), de 25 éves kor után ez a képesség jelentősen csökken az életkorral. A kollagén minőségét legjobban hidrolízise szemlélteti – ez a kollagénmolekulák aminosavláncokra, majd peptidekre történő felosztásának folyamata. Minél kisebb ennek az anyagnak a végső molekulája, annál könnyebben képes a testünk asszimilálni.

Promarine Collagen Peptides Coral Club – hozzávalók

Az ajánlott napi adag összetétele: 50 ml (1 injekciós üveg) % WA*
C-vitamin 100 mg 125.00%
B6-vitamin 1,4 mg 100%
Biotin 50 μg 100%
Hal kollagén 10 g
Porított spenótlevél (Spinacia oleracea) 1 mg
* RWS – Referencia beviteli érték
† Nem állapítottak meg referenciabevitelt.

Vélemények: Promarine Collagen Peptides Coral Club

„Gyorsan élek, és elég stresszes munkám van. Sokáig kezdtem észrevenni, hogy a bőröm már nem néz ki olyan fiatalnak és vonzónak, mint néhány évvel korábban – és mégis 27 éves vagyok! Minden visszatért a normális kerékvágásba, mióta elkezdtem kollagént használni a Coral Clubból. Minden nőnek ajánlom, bármilyen korú.”
Ola – 27 éves

„Már régen észrevettem, hogy a bőröm nem olyan szilárd és rugalmas – azt hittem, hogy normális az én koromban, de egy barátom rábeszélt, hogy kiegészítsem kollagénnel. És nagy siker volt! Mivel rendszeresen szedek kollagént, a bőröm és a hajam sokkal jobban néz ki!”
Anna, 47 éves

„A Collagen Promarine Coral Clubot a lányomtól kaptam – azt hittem, hogy rossz ajándék, mert már nem leszek fiatalabb, de meggondoltam magam, amikor elkezdtem használni. A bőröm, a hajam és a körmöm szebbé és erősebbé vált. Kollagén a Coral Club-ból bárkihez el tudok repülni, még az idősekhez is. „Jadwiga,
59 éves

Promarine Collagen Peptides Coral Club – hol lehet megvásárolni / ár

Weboldalunkon mindig javasoljuk, hogy közvetlenül a gyártótól vásároljon étrend-kiegészítőket. Csak így van garancia a legmagasabb minőségre és egy nemrégiben gyártott termékre, amelynek eltarthatósági ideje hosszú. Javasoljuk az ilyen típusú termékeket, például az Allegro-n – ismeretlen eredetű termékeket, azt sem tudjuk, hogy mi a lejárati dátumuk.

A Promarine Coral Club ára m.in változhat, mert a gyártó gyakran kínál különböző promóciókat, ráadásul a regisztrált klubtagok 20% kedvezménnyel vásárolják meg ezt az étrend-kiegészítőt, ezért weboldalunkon a hivatalos, aktuális árat adjuk meg – mindig a gyártó weboldalára hivatkozunk.

A Promarine Coral Club étrend-kiegészítőt ITT vásárolhatja meg!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Promarine Collagen Peptides Coral Club – természetes kollagén” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Promarine Collagen PeptidesPromarine Collagen Peptides Coral Club – természetes kollagén