Előírások

Előírások

 1. A korallod.com a Coral Club termékek független forgalmazójának blogja, és csak a Coral Club termékeit népszerűsítő információs webhely.
 2. Az összes termékre vonatkozó megrendelést a helyi Coral Club fiók hivatalos weboldalán helyezik el, és közvetlenül a Coral Club szállítja.
 3. A korallod.com nem felelős a szállított termékek minőségéért, a szállításért vagy a Coral Club termékeivel vagy szolgáltatásával kapcsolatos problémákért.
 4. A korallod.com webhely nem értékesít és nem forgalmaz egyetlen itt leírt terméket sem, és az itt leírt termékek nem jelentenek ajánlatot a törvény értelmében.
 5. A Weboldal használata a jelen Szabályzat rendelkezéseinek automatikus elfogadását eredményezi.
 6. A weboldalt csak azok a felnőttek használhatják, akik teljes mértékben tisztában vannak az egészségre vonatkozó döntéseikkel és az étrend-kiegészítők használatának következményeivel, valamint magával a weboldal használatával. Az adminisztrátorok nem felelnek a weboldal kiskorúak általi használatáért.
 7. A weboldalon található összes szöveg csak tájékoztató jellegű, és nem kezelhető orvosi tanácsként, és nem is értelmezhető az alábbiak alapjaként:
 • egészségügyi szolgáltatások nyújtása
 • egy beteg kivizsgálása
 • javallatok a gyógyszerek használatára,
 • jelzések az orvostechnikai eszközök használatáról,
 • nincs szükség orvosi eljárásokra és terápiára,
 • információ arról, hogy mely gyógyszereknek csak vagy főleg a kozmetikumok, az élelmiszerek vagy más fogyasztási cikkek tulajdonságai vannak,
 • diagnózis felállítása és a terápia jelzése.
 1. A korallod.com összes terméke nem tekinthető semmilyen betegség kezelésének, diagnosztizálásának vagy megelőzésének alapjául.
 2. A weboldal egyetlen csatornán sem nyújt orvosi tanácsot, és nem felelős a rajta leírt termékek használatának következményeiért. A webhelyet használó személy automatikusan elfogadja ezt a tényt.
 3. Bármely termék használata előtt feltétlenül konzultáljon orvosával, az adminisztrátorok nem felelősek az orvosi konzultáció hiányáért vagy az orvosok ajánlásaiért.
 4. A weboldalon található minden információ magánvélemény – az étrend-kiegészítők használatának hatása személyenként eltérő lehet.
 5. Az itt bemutatott összes információt jóhiszeműen és megbízható forrásokból gyűjtöttük össze, például a Coral Club termékek lengyel forgalmazójának weboldaláról.
 6. A lehető legjobb élmény biztosítása érdekében a webhelyen olyan nyomkövető eszközöket használunk, mint a Google Analytics vagy a Hotjar
 7. A weboldal garantálja a Coral Clubtól kapott személyes adatok védelmét, SMS-eket és e-mail címeket is használhatunk az új termékek vagy szolgáltatások tájékoztatására.
 8. Az ezen a weboldalon található információk nem jogilag kötelező érvényűek, és nem jelentenek ajánlatot.
 9. A korallod.com webhely nem értékesít és nem forgalmaz egyetlen itt leírt terméket sem, és az itt leírt termékek nem jelentenek ajánlatot a törvény értelmében.