Rólunk

Kik vagyunk?

A Coral Club termékeinek független forgalmazója vagyunk. Munkánk szenvedélyből született – lenyűgöz az egészséges élet, a sport és a szépség. Mielőtt úgy döntöttünk, hogy együttműködünk a Coral Club-szal, a legtöbb terméket magunkon teszteltük, és a mai napig őszintén ajánljuk mindenkinek.

Follow Us

Partner Zóna - csatlakozzon hozzánk!

Valószínűleg kíváncsi arra, mit jelent partnerünkké válni – minden információ megtalálható alább.

Kedvezmény minden termékre – A Coral Club lehetőséget kínál kiváló minőségű egészségügyi termékek vásárlására, speciális klubáron. Regisztráljon a Társaság honlapján, és kapjon 20% kedvezményt a kiskereskedelmi árból!

Referral Bonus – Hívd meg barátaidat a Coral Club-ba, és szerezz 5% Referral Bónuszt vásárlásaikra!

További kedvezmény – 500 bónuszpont összegyűjtése után 10% visszatérítést kap az összes vásárlás összegéből! 500 bónuszpont összegyűjtésével az Ön státusa Fogyasztóról Premium Fogyasztóra változik! Ezenkívül további kiváltságot is kap – 10% visszatérítési kedvezmény.

Használja a termékeket – A Coral Club forgalmazói 10-25% -os bónuszt kapnak struktúrájuk forgalmából, hanem igazgatóik forgalmának egy százalékát is. A személyes vásárlásokért bónuszokkal lehet fizetni (a rendelési érték 30% -áig), a háztartás költségvetésének javára. Ha akarja, átválthatja a bónuszokat pénzre, és díjat kaphat a Társaságtól az elvégzett munkáért.

Amint láthatja – a velünk való együttműködés nem csak a termékek alacsonyabb árainak lehetősége – sok partnerünk a velünk való együttműködést az elég jó jövedelem kiegészítő vagy fő forrásaként kezeli. Érdekli? Írjon nekünk csevegésben vagy az alábbi űrlapon!