Gyorsan és hatékonyan járjon el az immunitás területén

Gyorsan és hatékonyan járjon el az immunitás területén

Gyorsan és hatékonyan járjon el az immunitás érdekében

Az emberi test olyan, mint egy rendkívüli élő gép, amely önszabályozási és védelmi rendszerrel van felszerelve. Az ellenálló képesség fontos része. Ennek a gépnek a titkait azonban a mai napig nem árulták el. Sőt, az emberek jelentős része nem is ismeri „gépének” belső és csodálatos erejét.

Köztudott, hogy testünknek sok védelmi szintje van, nagy lehetősége van a regenerálódásra és az öngyógyításra, és nagyon magas az alkalmazkodóképesség. Ezért mindannyian közvetlenül felelősek a saját testünkért, valamint annak megfelelő működéséért.

A legtöbb ember azonban úgy gondolja, hogy amikor fájdalom jelentkezik, első lépésként időben orvoshoz kell fordulni. Miért? Mert az orvos feladata egy már felmerült egészségügyi probléma megoldása. És ki felelős közvetlenül a kiváltó okok megszüntetéséért és az új egészségügyi problémák kialakulásának megakadályozásáért? Mi! 

ITT LÁTHAT egy átfogó immunitási csomagot –  Immunitet Kit , amelyet a Coral Club szakemberei készítettek .

Miért vagyunk betegek?

A kiegyensúlyozatlan életmód és az egészségtelen szokások jelentős számú krónikus betegség kialakulásához vezettek. Ugyanakkor a modern orvostudomány hatalmas ugrást tett a diagnózis, a transzplantológia és a műtét területén, de a krónikus betegségek továbbra is sürgető probléma. 

Noha egyes modern gyógyszerek az érintett szerveken (különösen a tüneteken) hatnak, érdemes megjegyezni, hogy az emberi test egy tizenkét szervrendszer komplexuma, amelyek egészében működnek. 

Nagyon gyakran betegeskedünk, mert nagy jelentőséget tulajdonítunk egy adott tünet és szerv kezelésének, anélkül, hogy saját figyelmünket az egész rendszerre összpontosítanánk. 

Például – túlságosan a tünetekre és azok megszüntetésére koncentrálunk – fejfájás, gyengeség, fáradtság, alváshiány, és sokkal ritkábban elemezzük ezeknek a tüneteknek az okát.

Az ok ismeretében a probléma gyökerében cselekedhetünk, megkönnyítve a kijavítást. Ezenkívül megakadályozzuk annak kialakulását és fertőzéssé, majd bonyolultabb betegséggé válását.

Az immunrendszer szabályozásának támogatóiként a Coral Club szakemberei olyan étrend-kiegészítőket javasolnak, mint a Super Flora , az Assimilator , a Spirulina , a Chlorella és a Pau D’Arco .

„Gépünk” legfontosabb eleme, amelyet közvetlenül befolyásolni tudunk, az IMMUNITÁS. Az immunrendszerről beszélünk, amely tökéletesen fel van szervezve az elsődleges funkciójának: a védelemnek.  LÁTZ egy átfogó immunitási csomagot, amelyet a Coral Club szakemberei készítettek.

 

Działaj szybko i sprawnie dla odporności!

Mi az immunitás?

Az immunrendszer a gazdaszervezet védelmi rendszere, amely számos biológiai struktúrát és folyamatot foglal magában a szervezetben, amelyek védenek a betegségekkel szemben. Ha az immunrendszer megfelelően működik, számos különböző tényezőt észlel, úgynevezett kórokozóknak, vírusoknak vagy parazitáknak, majd semlegesíti azok káros hatásait az egészséges testszövetre.

Az immunrendszer részét képező szervek:
 • Mandulák és mandulák
 • Nyirokcsomók;
 • Lép;
 • Peyer limfoid plakkjai;
 • Velő.

Az immunrendszer szervei együttesen teszik fő védősejtjeinket, úgynevezett limfocitákat, más néven fehérvérsejteket.

Hogyan működik az immunitás?

Amint a testet fertőzés támadja (például patogén baktériumok, például mikrobák vagy vírusok, amelyek megpróbálnak belépni), a limfociták elkezdik termelni az antitesteket. Az antitestek egy sor fehérje, amelyek megvédik immunitásunkat. Megtámadják a „betolakodókat” és valódi harcot folytatnak velük.

Csak akkor nyerjük meg a csatát, ha az immunrendszer egészséges és a limfociták erősek, és a szükséges mennyiségben!

Míg a limfociták az egészségünk élén állnak a vérben, a belső szervek sejtjeiben azok „társai” – makrofágok, amelyek feladata, hogy „azonnal” megakadályozzák a baktériumok szövetekbe jutását.

A gyulladáscsökkentő spektrum szószólóiként a Coral Club szakemberei liposzomális kurkumintOmega 3/60Coral Boswellia vagy MSM-et ajánlanak .

Mindannyiunk közvetlen felelőssége, hogy megteremtsük azokat a feltételeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy testünk a lehető leghatékonyabban működhessen rendszerszinten. Miért? Mivel sokkal könnyebb és hatékonyabb megelőzni a betegségeket (és később nem kezelni őket), és az orvostudomány csak a fő folyamatot tudja támogatni, amelyen folyamatosan és kötelezően dolgoznunk kell. 

Hogyan lehet gyorsan immunitást szerezni?

Mint az egészség egyszerű, csak 5 lépésből álló koncepciójából tudjuk, az egészség integrált megközelítésére van szükség. Amikor szigorúan követjük e lépések sorrendjét, sikerül aktiválnunk azt a belső egészségügyi „gépet”, amelyben az egyes szervrendszerek megfelelően látják el a funkcióikat. Ily módon testünk harmonikus és jól védett rendszerré válik.

Tehát hogyan fejlesztheti gyorsan immunitását 7 egyszerű és hatékony lépésben?

 1. Pozitív gondolkodás

Mivel minden nap új kihívás elé áll, és azon gondolkodik, hogyan kell kezelni, ne feledje, hogy mentális állapota és pozitív hozzáállása kritikus fontosságú a test megfelelő működése szempontjából. Kimutatták, hogy súlyos érzelmi stressz esetén fokozza az adrenalin és a kortizol, valamint az acetilkolin, más néven „gyengülő hormon” termelését. Ez sérülékenyebbé teszi az emberi test immunrendszerét.

 1. Tiszta levegő

A szobák rendszeres szellőztetése nemcsak szükséges, hanem kötelező is! A tiszta levegő javítja a belégzést és a légzést, valamint a tiszta oxigén termelésének és az agyba történő szállításának folyamatát.

 1. Sport

A sportgyakorlat az edzés és az összes rendszer aktivitásának aktiválása. Ily módon természetes módon megszabadulunk a méreganyagoktól.

 1. Öntözés

A szükséges mennyiségű lúgos víz fogyasztása elősegíti az anyagcsere-hulladék gyors eltávolítását a szervezetből.

 1. Az egészséges táplálkozás

A zöldségekben gazdag étrend is jobban hozzájárul a szervezet savanyulásának csökkentéséhez. Növeli a test energiáját és támogatja az immunrendszert. Emellett feltölti a testet nélkülözhetetlen enzimekkel és vitaminokkal.

 1. Alacsony cukorfogyasztás

A cukor hozzájárul a kórokozók, köztük a vírusok jólétéhez. Ez az anyag közvetlen hatással van az immunitás gyengülésére is. 

 1. Természetes kiegészítők

Míg az egészséges táplálkozás segít bizonyos mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítani testének, az étrend-kiegészítők sok olyan alapvető tápanyagot biztosíthatnak Önnek, amelyek általában nem találhatók meg a napi étrendben, vagy amelyek mennyisége nagyon alacsony. A legtöbb esetben egy természetes étrend-kiegészítő biztosítja a szervezet számára szükséges mikroelemek szükséges bevitelét, beleértve az egyes szervrendszerek megelőzését és megfelelő működését.

A Coral Club összetett, egyszerű és hatékony rendszert dolgozott ki, lépésről lépésre irányítva, lenyűgöző eredmények és a világszínvonalú szakemberek 22 éves tapasztalata alapján. Ez a komplexum segít megteremteni az egészséges szervezet minden szükséges feltételét.

És mindig emlékezz arra, hogy te vagy a tested és a jóléted uralkodói 🙂 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük