,

CoralBrite Coral Club

A jól ismert Microbrite fogkrém új formába került, sokkal összetettebb és sokkal fejlettebb. Új pasztatermék – a CoralBrite az első teljesen természetes fogkrém, amely korallapatiton, japán mentán alapul és 99,7% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. 

A jól ismert Microbrite fogkrém új formába került, sokkal összetettebb és sokkal fejlettebb. Új pasztatermék – a CoralBrite az első teljesen természetes fogkrém, amely korallapatiton, japán mentán alapul és 99,7% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Ugyanakkor a Coralbrite nem tartalmaz virág- és ásványi olajokat, triklozánt, SLES-t, parabéneket, PEG-t vagy klórhexidint.

REGISZTRÁLJON AZ ALÁBBI GOMB HASZNÁLATÁVAL, HOGY 20% KEDVEZMÉNYT KAPJON A VÁSÁRLÁSBÓL

CoralBrite  Coral Club

CoralBrite Coral Club – A jól ismert Microbrite fogkrém új formába került, sokkal összetettebb és fejlettebb. Új pasztatermék – a CoralBrite az első teljesen természetes fogkrém, amely korallapatiton, japán mentán alapul és 99,7% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Ugyanakkor a Coralbrite nem tartalmaz virág- és ásványi olajokat, triklozánt, SLES-t, parabéneket, PEG-t vagy klórhexidint.

CoralBrite Coral Club: hatóanyag

A Coral Club CoralBrite egy teljesen természetes fogkrém, amely korallapatiton és japán mentán alapul.

Korall apatit

Ez az anyag aktív vízkőmentesítő és javító tulajdonságokkal rendelkezik, elnyeli és eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat. Megakadályozza az allergiás reakciókat és eltávolítja a nehézfémeket.

A Coral Apatite legfontosabb eleme a hidroxi-apatit, amely csontjaink és fogaink fő és nélkülözhetetlen alkotóeleme. A hidroxiapatit létrehozza a csont ásványi anyagát és a fogmátrixot, és ezáltal a csontok és a fogak merevek. A csontnövekedés, a remineralizáció és a biokompatibilitás serkentő képessége a fogászati ​​és osteoarthritis termékek és kezelések előnyös összetevőjévé tette.

A hidroxi-apatit néhány előnye a fogfehérítés, a csökkent fogérzékenység és a fájdalomcsillapítás. A hidroxiapatit a kalcium-foszfátok csoportja, és a fő összetevő, amely a fogzománc 97% -át és a csont 65% -át teszi ki.

Az apatit kémiai szerkezete miatt biokompatibilis. A korallapatit megkövesedett korallanyagból készül, amely több mint 70 típusú ásványi anyagot tartalmaz, amelyeket az ókorban tengervízben oldottak fel, beleértve a fogakon és a csontokon található kalciumot , foszfátot, magnéziumot stb.

Ugyanakkor a Coral Apatite olyan szerves anyagok adszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik, mint a cukor, fehérjék, zsírok, baktériumok, pigmentek és illatanyagok. Abszorbeálja a mérgező fémeket is, mint a kadmium, az ólom, a higany és a palládium. Ezért jelentősen meghaladja a közönséges kristályosított hidroxi-apatit adszorpciós tulajdonságait.

Japán menta – a japán menta aromája

A mezei menta elterjedt Európában és Ázsiában Szibériáig és Kínáig, főleg Japánban és Kínában (kínai vagy japán menta), de Brazíliában és Indiában is termesztik.

A mentáról általában ismert, hogy javítja a szájhigiéniát és a fogak egészségét. A menta általában előnyös a friss lehelet számára, de más előnyöket is nyújt, például az íny és a fogak egészségét. A menta antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokat is tartalmaz, amelyek fenntartják a szájhigiéniát.

Kiváló kártevőirtó szerként a mentalevélnek antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van, amely segíti a fogak és az íny erősségét. Segít abban is, hogy a légzése friss és tiszta legyen.

Időseink étkezés után gyakran ettek mentalevelet, általános vélekedés volt, hogy a menta levelek ínycsiklandó illatanyagként működnek és segítik az emésztést. A mentalevél a száj egészségét is ellenőrizheti. Jelenleg a borsmenta illóolaj a leghatékonyabb anaerob baktériumok elpusztításában, amelyek kevés oxigénnel rendelkező környezetben élnek. Ezek a baktériumok ínybetegségeket és más szájüregi egészségügyi problémákat okoznak.

A mentol, a mentában található vegyület hűsítő érzést vált ki, hasonlóan a fogmosáshoz fogkrémmel vagy szájvízzel.

Ugyanakkor a mentának számos más előnye van, például:

Természetes gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságai segítenek csökkenteni a baktériumok szaporodását a szájban, tovább megakadályozva a fertőzést;

Ez egy csodálatos eljárás az extradentális extrakcióhoz. Segít megelőzni a kötőszövet duzzadását és csökkenti a vérzést is;

A kálium, magnézium, kalcium, vas és foszfor jelenléte a menta levelekben elengedhetetlen a fog és az állkapocs csontsűrűségének fenntartásához és létrehozásához;

A vitaminok és ásványi anyagok együttesen erősítik a zománcot, valamint erősítik a fogakat és az ínyeket;

Lúgos táplálékként működik, ami ellentmond az ínybetegségekért és a fogszuvasodásért felelős savas környezetnek;

A mentalevél rágása segíthet abban, hogy ajkai nedvesek és frissek maradjanak. Serkenti a nyál és az emésztés szempontjából fontos enzimek termelését.

CoralBrite Coral Club – hol lehet megvásárolni / ár

A Coralbrite megvásárlásának legegyszerűbb módja a hivatalos Coral Club áruház, elérhető ITT.

A CoralBrote ára változhat – a gyártó gyakran kínál különféle akciókat, ráadásul a Coral Club tagjai 20% kedvezménnyel vásárolnak termékeket – emiatt nem kínáljuk weboldalunkon ennek a terméknek a hivatalos árát, és utalunk a gyártó honlapján.

CoralBrite Coral Club – felülvizsgálat

„Közel öt éve használom a Mocrobrite fogkrémet, és rendkívül szomorú voltam, amikor ezt a terméket kizárták a Coral Club kínálatából. A közelmúltban tanácsadóm, a Coral Club tájékoztatott a CoralBrite, a vállalat új forradalmi termékének bevezetéséről, amelynek összetett és kiegészítő változata van a Microbrite számára.

Természetesen azonnal megrendeltem! Tehát a hatás WOW! Már öt nappal a használata után észreveszem a rózsaszínű íny színét és a fogak hibátlan fehérségét. Ah, hogy hiányzott a finom és nagyon kellemes menta íz. Személy szerint mindenképpen ajánlanám ezt a terméket ”, Gabriela, 35 éves.

ITT VÁSÁROLJON CORALBRITE

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CoralBrite Coral Club” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

coralbrite coral clubCoralBrite Coral Club