Kiegészítők

Az egészséges életmód nemcsak az egészséges termékeket vagy a sportot jelenti. Ez csak a mindennapi stílusod – hogyan öltözöl vagy hogyan eszel. Ebben a részben megtalálja a Coral Club kiegészítők kínálatát, amelyekkel hangsúlyozni fogja az Ön számára legfontosabbakat – az egészséget, a sportot és az ökológiát.

A stílusos Coral Club kiegészítők kiválóan kiegészítik az egészséges életmódot. Adjon eleganciát elegáns és tartós KOR kulacsokkal, és a Neutronik révén korlátozza telefonja sugárzását.

Kínálatunkban megtalálhatja az Ön igényeire szabott Coral Club kiegészítőket – kiválaszthatja a színeket (szürke, fekete, lila, kék, tenger, zöld), az anyagot (ökológiai műanyag vagy üveg) és az alakját (elegáns vagy sportos) is. új ökológiai KOR-palackod.

Ebben a részben megtalálja a Neutronik terméket is, vagyis egy passzív antennát, amely lehetővé teszi készülékei – akár telefon, TV vagy monitor – káros sugárzásának korlátozását. Ez az eszköz biztonságos szintre csökkenti az emberi test elektromágneses terhelését.

Garantáljuk, hogy tartozékaink megbízható társakká válnak az edzőteremben, az irodában és a séta során.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.