,

Oceanmin Coral Club

Ocean Mine Coral Club egy két hónapos erősítő program alapján komplex mély ásványi anyagok.

REGISZTRÁLJON AZ ALÁBBI GOMBBAL, HOGY 20% KEDVEZMÉNYT KAPJON A VÁSÁRLÁSBÓL

OceanMin Coral Club

Coral Club, mint sehol máshol, tudjuk, hogy az óceánok valódi kincseket rejtenek, amelyek befolyásolják egészségünket. Ezért a Coralpowder alapú Coral Mine kiegészítő után új terméket vezetünk be kínálatunkba – OceanMin

Az OceanMin Coral Club egy olyan termék, amelyet ionos formában lévő mély ásványi anyagok komplexuma alapján hoztak létre. A gyártási folyamat ezen a kiegészítésen, Coral Club használ membrán szűrés és vákuum párolgás technológia – ez lehetővé teszi, hogy magas szintű ásványi koncentráció, miközben nem veszíti el egyik értékes összetevőket.

Fő tevékenységük az, hogy támogassák testünk általános munkáját és újjáépítsék a folyamatosan fogyasztó energiát, lehetővé teszik a megfelelő energia-anyagcsere fenntartását. Az étrend-kiegészítőben található magnézium jól ismert eszköz az egész testünk munkájának támogatására, segít a testünk elektrolit egyensúlyának fenntartásában is. Neki köszönhető, hogy minden izmunk megfelelően működik.

Ezenkívül a magnézium segít a fehérje megfelelő szintetizálásában, lehetővé teszi, hogy jó állapotban tartson fenn mindent, ami belőle készült – m.in csontok vagy fogak. Ezenkívül pozitív hatással van a mentális egészségünkre, lehetővé teszi számunkra a megfelelő pszichológiai funkciók fenntartását, jó hatással van a memóriára és a logikus gondolkodásra. Nagyon fontos szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában.

OceanMin Coral
Club – hozzávalók

Hatóanyagok 1 tasak (1 g) %RWS*
Óceáni ásványok 1 g
– amelyből magnézium 130 mg 35%
*RWS – Referencia beviteli érték
— Az ajánlott napidíj nincs meghatározva.
Összetevők: óceáni ásványok. Nincsenek GMO-k. Gluténmentes termék. Nem tartalmaz szója.

OceanMin Coral Club értékelései

„Hosszú ideig problémám volt az ellenőrizetlen izomösszehúzódásokkal, a semmiből és különböző időpontokban jelentek meg. Néha olyan erősek voltak, hogy megakadályoztak abban, hogy normálisan működjek. Amióta elkezdtem használni az OceanMin-t és a benne lévő magnéziumot rendszeresen, az összehúzódások fokozatosan alábbhagytak. Néhány hét múlva nagyon jól érzem magam!”
Ola – 27 éves

„Rendszeresen sok extrém sportot űzök, és a testem mindenféle sérülésnek van kitéve, különösen izomsérüléseknek. Az edzőm azt mondta, hogy a megfelelő kiegészítés segíthet megvédeni a testemet a sérülésektől – és igaza volt, mert mivel oceanmin-t használok, mindenféle nyúlás vagy könny sokkal ritkábban történik velem.
Ádám, 32 éves

„Egy mentő forródróton dolgozom, a munkám tele van stresszel és idegekkel. Korábban, minden nap közepén fáradt voltam, nehéz volt összegyűjtenem a gondolataimat, tudtam, hogy pihenésre van szükségem. Elkezdtem kiegészíteni az OceanMin-t, és sokkal jobban érzem magam – több energiám van, és kevésbé vagyok fáradt a munkahelyemen.”
Ada, 49 éves

OceanMin Coral Club – hol lehet megvásárolni / ár

Weboldalunkon mindig javasoljuk, hogy közvetlenül a gyártótól vásároljon étrend-kiegészítőket. Csak így van garancia a legmagasabb minőségre és egy nemrégiben gyártott termékre, amelynek eltarthatósági ideje hosszú. Javasoljuk az ilyen típusú termékeket, például az Allegro-n – ismeretlen eredetű termékeket, azt sem tudjuk, hogy mi a lejárati dátumuk.

Az OceanMin Coral Club ára m.in változhat, mert a gyártó gyakran kínál különböző promóciókat, ráadásul a regisztrált klubtagok 20% kedvezménnyel vásárolják meg ezt az étrend-kiegészítőt, ezért weboldalunkon hivatalos, aktuális árat adunk – mindig a gyártó weboldalára hivatkozunk.

Az OceanMin Coral Club étrend-kiegészítőt ITT vásárolhatja meg!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oceanmin Coral Club” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oceanmin Coral ClubOceanmin Coral Club